Helping The others Realize The Advantages Of مراحل ثبت شرکت

ماده۱۶۱ : مقررات مواد ۱۴۰، ۱۳۹، ۱۳۸، ۱۳۷،۱۳۶ درمورد شرکت‌های مختلط غیر سهامی نیز جاری است.

مرحله دوم راه اندازی شرکت: داشتن سهامداران و سرمایه گذاران برای شروع کار شرکت.

*مدیریت در شرکت های نسبی ماننده شرکت های تضامنی است یعنی مدیر توسط شرکا انتخاب می شود حال از بین اعضا برای تشکیل شرکت نسبی نیز نیاز به اساسنامه و شرکت نامه دارد که سرمایه تماما پرداخت و اگر سرمایه به صورت غیر نقدی باشد ار زیابی وتحویل داده می شود .

راهنمای جامع انواع روشهای اخذ اقامت در خارج از کشور با بیانی شیوا توسط استاد ملکپور اطلاعات بيشتر

برای تاسیس شرکت تضامنی باید شرکتنامه تنظیم شود که شامل :

یکی از این موارد به این ترتیب است که متقاضی ثبت شرکت برای انجام کار خود سر درگم است و به درستی نمی داند که باید از چه مرحله ای کارهای خود را شروع کند، در این حالت مشاوران متخصص ما آمادگی دارند که اطلاعات مورد نیاز را به شما ارائه دهند، حتی در مواردی که این مشاوره ها به تنظیم قرارداد ختم نشود و ثبت شرکت شما را کارشناسان ما انجام ندهند.

در شرکت های مختلط سهامی شرکای سهامی به نسبت سهمی که دارند سرمایه انها به صورت سهام درامدهمسئول قروض شرکت هستند اما شرکا ضامن که سرمایه انها به صورت سهام در نیامده در قبال قروض شرکت ماننده شرکت تضامنی است.

2_در شرکت های سهامی خاص سرمایه شرکت از یک میلیون ریال نباید کمتر باشد که در صورت بروز چنین چیزی سرمایه از دست رفته طی مدت یک سال باید برگردانده شوددر غیر این صورت شرکت به شرکت با مسئولیت محدود یا تضامنی تبدیل میشود

علاوه بر این شرکت در موارد دیگری هم منحل می شود.این موارد همانهاست که در مورد شرکت تضامنی معتبر است:

آنچه دربارۀ website موارد انحلال شرکت تضامنی گفتیم در مورد شرکت مختلط غیرسهامی نیز صدق می کند. بنابراین، تکرار آنها ضرورت ندارد. اما باید تذکر داد که در شرکت مختلط غیرسهامی، ورشکستگی یکی از شرکای با مسئولیت محدود موجب انحلال شرکت نمی شود. این راه حل منطقی است؛ چه آنچه موجب انحلال شرکت تضامنی به سبب ورشکستگی شریک می شود این است که شریک تضامنی، مسئول پرداخت تمام طلب شرکت است و وقتی که او قادر به پرداخت نباشد، شرکت پشتوانه دیگری ندارد تا بتواند پرداخت خود را بر عهده بگیرد؛ در حالی که در شرکت مختلط غیر سهامی چنین وضعیتی وجود ندارد؛ یعنی تا شریک ضامن هست و متعهد پرداخت تمام دیون است، نیازی به شریک با مسئولیت محدود احساس نمی شود از طرفی اگر شریک با مسئولیت محدود قبلاً تمام سهم خود از سرمایه را پرداخت کرده باشد، دیگر اصولاً بدهکار نیست تا بحث عدم قدرت پرداخت طلب شرکت در مورد او مصداق داشته باشد.

ماده ۱۴۲: روابط بین شرکاء با رعایت مقررات ذیل تابع شرکت نامه خواهد بود.

اکر به هر دلیل غیر موجه اعضا تصمیم به عزل مدیر بگیرند مدیر عزل شده می تواند ضرر و زیان خود را مطالبه کند.

در شرکت های تضامنی باید سرمایه نقدی و غیر نقدی شرکت باید به طور کامل پرداخت شود واگر مثلا سرمایه غیر نقدی یکی از اعضا کمتر از ارزش واقعی خود اعلام شود به ضرر خود اعضا است .

*اساسنامه رکن اصلی شرکت های عام و خاص است زیرا اساسنامه تعیین کننده روابط شرکا با هم و همچنین میزان اختیارات مجمع عمومی و هیئت مدیره را تعیین میکند و همچنین میزان سود و زیان شرکت هر چقدر باشد تکلیفش در ان مشخص میشود

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *